ELS TIPUS DE TEXT. LA INSTRUCCIÓ (III)

ACTIVITIC PELS ALUMNES DE 2onA i de 2onB ESO, dels Cendrassos, de Figueres

Bé, ara ja saps de què va això, oi? Després de l'exposició i de l'argumentació, donaràs un cop d'ull als textos INSTRUCTIUS. Tots hem buscat alguna recepta de cuina en un receptari, o hem hagut de fullejar el llibret d'instruccions de la nova consola per poder-la fer funcionar… D'instruccions, ens en dónen molt sovint, fins i tot per poder realitzar aquestes activitats!!

Doncs som-hi!! Els materials els mateixos i les instruccions aquí a sota, i les activitats, com sempre, dues:

1.-Entra al Quadern Digital. Un cop a dins, llegeix-ne les INSTRUCCIONS d'ús, REGISTRA'T, entra a l'espai i selecciona INSTRUCCIONS. Aquí hi tindràs un bon RESUM de la teoria, uns quants EXEMPLES que podràs fer servir per guiar-te després, i unes ACTIVITATS. La pega és que el PAS A PAS no funciona! Cridaner

Entra al Quadern Digital.

2.- La següent activitat és ben llaminera. Cerca al web una recepta de cuina feta amb xocolata. Copia-la i enganxa-la en un document nou de WORD. Després marca amb diferents colors les parts en què es divideix i argumenta perquè has triat aquestes parts.

Aquest arxiu l'hauràs d'enviar a la professora mitjançant el correu electrònic abans del 10 de juny.

I el diccionari!

BONA FEINA!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.