ELS TIPUS DE TEXT. L’ARGUMENTACIÓ (II)

ACTIVITIC PELS ALUMNES DE 2onA i de 2onB ESO, dels Cendrassos, de Figueres

Ara ja coneixes els textos expositius. Doncs bé, seguint amb la mateixa línia, i fent servir els materials que t'he proporcionat al post anterior, caldrà que treballis ara amb els textos ARGUMENTATIUS.

Els materials que necessitaràs, seran els mateixos que per el post I: el llibre de text, el lloc web on se't mostraven tots els tipus de textos possibles i aquell quadre -en castellà- de les característiques textuals.

Un cop tinguis clar què són els textos ARGUMENTATIUS i sàpigues on trobar la informació, fes les següents activitats:

1.-Entra al Quadern Digital. Un cop a dins, llegeix-ne les INSTRUCCIONS d'ús, REGISTRA'T, entra a l'espai i selecciona ARGUMENTACIÓ. Aquí hi tindràs un bon RESUM de la teoria, uns quants EXEMPLES que podràs fer servir per guiar-te després, i unes ACTIVITATS. La pega és que el PAS A PAS no funciona! Cridaner

Entra al Quadern Digital

2.-Després de tot això ja ets capaç de produir un text ARGUMENTATIU, oi? Doncs bé, ara hauràs de fer la crítica d'una pel·lícula que hagis vist recentment en un text d'unes 12 línies. Tingues en compte les pautes següents:

  • Digues el títol de la pel·lícula.
  • Explica de què tracta.
  • Dóna la teva opinió i utilitza almenys dos arguments per justificar-la.

El text l'hauràs d'escriure en format WORD i l'hauràs d'enviar per correu electrònic a la professora abans del 6 de juny.

Aquí hi tens un diccionari, per si el necessites.

BONA FEINA!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: ELS TIPUS DE TEXT. L’ARGUMENTACIÓ (II)

  1. wowgold diu:

    wow gold:wow gold,wow gold website:wow gold tks

Els comentaris estan tancats.